ca es

Notícies

Darreres novetats:

Interessant llibre ! A tenir-lo en co...

Interessant llibre ! A tenir-lo en compte.

L'associació Viu Autisme us desitja B...

L'associació Viu Autisme us desitja Bon Nadal i feliç any nou.

Federació Catalana d'Autisme

Federació Catalana d'Autisme La Federació Catalana d'Autisme i les seves entitats us desitgem molt Bones Festes i un 2018 ple d'avenços en en el reconeixement dels drets de les persones amb autisme. Aprenem Associació per a la inclusió de persones amb autisme JUNTS Autisme Viu Autisme Fundació Autisme Mas Casadevall Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l'Ebre Centre de Recursos TEA Grup TEA Sant Cugat COADI - Consultores del Neurodesarrollo y Diversidad Funcional Autisme Amb Futur

Ho hem passat molt bé avui, celebrant...

Ho hem passat molt bé avui, celebrant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, al Mercat del Lleó, a Girona.

Gràcies a tots que van visitar el nostre stand i un agraïment especial a Multicapacitats, a Isaac Padrós, a Pep Solé i Maurici Jiménez. 🙏🙏💙💙

El sonido de la hierba al crecer

El sonido de la hierba al crecer 3 de diciembre Día Internacional de las personas con Discapacidad.

Us hi esperem avui, a la Pl. del Merc...

Us hi esperem avui, a la Pl. del Mercat del Lleó a Girona. Viu Autisme hi serà !💙

Viu Autisme hi serà. Us hi esperem ����

Viu Autisme hi serà. Us hi esperem 💙💙

Val la pena llegir-ho fins al final. ...

Val la pena llegir-ho fins al final. Bon diumenge a tots 😘💙

Viu Autisme hi serà. Us hi esperem ��

Viu Autisme hi serà. Us hi esperem 💙

POSA'T AL MEU LLOC el dia 03/12/2017....

POSA'T AL MEU LLOC el dia 03/12/2017.

Viu Autisme hi serà. Us hi esperem ! 💙💙💙

Ho hem passat genial ahir al Palau d'...

Ho hem passat genial ahir al Palau d'Esports de Platja d'Aro, celebrant el dia de la infància.

Gràcies a tots que han col.laborat amb nosaltres. 💙

Benvolguts, Ajuda'ns a fer que el pro...

Benvolguts, Ajuda'ns a fer que el projecte TEAjudo de Mas Casadevall obtingui el premi del públic dels guardons de @somosopacientes. De moment és un dels 20 finalistes d'aquests premis, dotats amb 3.000 euros. Si cadascun dels nostres seguidors vota tindrem un munt de vots de cop. Entra a la pàgina, llegeix el nostre projecte i clica en l'apartat de "Vota". Comptem amb tu. El termini acaba el 8 de desembre link: https://www.somospacientes.com/premios/

Viu Autisme

Viu Autisme Benvolguts,

Viu Autisme és una associació sense ànim de lucre, que va nèixer a mitjans del 2012, de l’impuls de famílies que es vam trobar amb la necessitat de sentir-se acollides i recolzades, ja que l’Administració no ens dona aquest suport de forma adequada ni efectiva, la qual cosa ens ha fet passar de ser 5 famílies del Baix Empordà a més de 70 famílies de tota la província de Girona.

Els nostres objectius son:

  • Oferir a les famílies de les persones amb TEA: acollida, informació, recolzament, suport orientació i atenció psicoterapèutica especialitzada.
  • Aconseguir la plena inclusió de les persones amb TEA a tots els àmbits de la societat.
  • Fomentar, organitzar i gestionar actuacions per donar resposta a les necessitats de les persones amb TEA.
  • Recollir i canalitzar les demandes de les famílies per fer-les arribar a l’administració i poder garantir d’aquesta manera la igualtat de drets i d’oportunitats.

Malauradament, molts dels nostres projectes no poden veure la llum per falta de recursos econòmics.

Per això, hem criat un grup a la plataforma TEAMING per aquelles persones que vulguin col.laborar amb nosaltres, fent una aportació d’1€ al mes.

Per accedir al nostre grup i conèixer millor la plataforma: www.teaming.net/viuautisme

Moltes gràcies per avançat.

Federació Catalana d'Autisme

Federació Catalana d'Autisme Les vinyetes d'en Pau (6), el nen amb autisme de la federació. Encara que sembla que no hi senti, que no hi sigui, m'adono de tot el que passa el meu voltant. No vull aïllar-me, no creguis tot el que es diu sobre nosaltres, estem desmuntant molts mites i falses creences. Il·lustració de Miguel Gallardo

Federació Catalana d'Autisme

Federació Catalana d'Autisme Plans per al cap de setmana? Si sou a casa i disposeu de mitja hora, us convidem a gaudir del curtmetratge "El solista de la orquesta", promogut per Fundación Orange . El seu protagonista és l'Antonio, un jove amb autisme d'Albacete amb oïda absoluta, i primera persona amb TEA amb dificultades del llenguatge i interacció social que és alumne en un grau professional d'un conservatori espanyol.

Recursos per l'autorregulació a l'aul...

Recursos per l'autorregulació a l'aula. Interessant també per les famílies.

Estimades famílies, Ja hem obert la ...

Estimades famílies,

Ja hem obert la temporada de les activitats aquàtiques.

Interessant taller.

Interessant taller.

Ja tenim aqui algunes de les activita...

Ja tenim aqui algunes de les activitats per aquest curs. Més informacions a viuautisme@viuautisme.com

Gràcies 😀

Equip ADN

Equip ADN S'acaba de posar en marxa la nova pàgina web de la Càtedra d'Autisme de la Universitat de Girona. Informació útil, pràctica i renovada sobre els TEA, per a familiars i per a professionals. www.catedraautismeudg.com

Genial aquestes fundes.

Genial aquestes fundes.

Molts mestres ja ho saben, però un re...

Molts mestres ja ho saben, però un recordatori sempre ajuda. Bon inici de curs a tothom

Federació Catalana d'Autisme

Federació Catalana d'Autisme Un milio i mig de nens i nenes, aproximadament, tornen aquest dimarts a les aules catalanes. Molts d'ells, amb autisme. Per aquest motiu, ens ha semblat molt interessant la lectura d'aquest article d' Federación Autismo Madrid, amb consells per facilitar i fer menys traumàtica aquesta tornada a l'escola (o estrena en el món escolar, en molts casos). Que vagi molt bé, famílies. http://autismomadrid.es/educacion-2/consejos-la-vuelta-al-cole/

Per pendre nota.

Per pendre nota.

Curs molt interessant dirigit a profe...

Curs molt interessant dirigit a professionals i familiars.

Libros de fieltro Abalú

Libros de fieltro Abalú Libro viajero 😍

🛫Valencia-Madrid-Múnich- Argentina🛬

🌺Gracias Carla por este librazo🌺

Una manera diferent d'explicar contes.

Una manera diferent d'explicar contes.

Això refleteix molt el que hem de pas...

Això refleteix molt el que hem de passar els pares de nens amb desordres sensorials. Una reflexió per tots. Gràcies Autismo Diario.

Ajuts !

Ajuts !

Molt la pena llegir-ho...

Molt la pena llegir-ho...

Preciosos ����

Preciosos 😘💙

Hi faltava aquesta foto ! Gràcies Ani...

Hi faltava aquesta foto ! Gràcies Animal. Sou grans ! 💙🙏💙

Una nit inoblidable ! Quina alegria p...

Una nit inoblidable ! Quina alegria poder fer una foto amb el grup Animal, i veure'ls cantar amb la nostra samarreta ens ha emocionat. Moltes gràcies nois ! Us desitjem molt d'èxit a la vostra trajectòria.

Ahir ens va representar la Mercedes, la Noemi Rechez, en Fran Cebrián, en Jose M Xampeny, l'Emili Cachinero, l'Ariadna Montoya i la Jacirene Maciel Mallol.

Moltes gràcies a tothom 💙💙

Ahir, un cop més bona música, bona co...

Ahir, un cop més bona música, bona companya, molta solidaritat i concienciació de l'autisme. Gràcies Núria Puertas, Veronica Poyatos Casas, Pilar Poyatos Casas & companya.

Una nit memorable per a Viu Autisme !...

Una nit memorable per a Viu Autisme ! Espetacular Antonio Orozco al Festival de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols (Guíxols Arena). Ahir ens ha representat les mamis Núria Puertas, Susana Hernandez Martinez, Eva Taberner, la tieta Cristina Taberner Cruz i les super avies Fina Cruz i Maria-Luisa Sanchiz.

Moltes gràcies a tots i totes ! 💙

Ahir, més una nit de molta conciencia...

Ahir, més una nit de molta concienciació sobre l'autisme al Festival de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols, amb la mami Núria Puertas i la nostra col.laboradora incondicional Marta Vidal Comas.

I avui hi serem al Guíxols Arena, amb l'espetacle d'Antonio Orozco.

Us hi esperem !

Benvolguts, Amb molta il.lusió us in...

Benvolguts,

Amb molta il.lusió us informem que ja tenim la nostra pàgina web en funcionament. Agrairem la vostra visita i difusió 🙏💙

viuautisme.com

Més una nit fantàstica al Festival de...

Més una nit fantàstica al Festival de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols amb Fangoria i La Unión. Ahir Viu Autisme ha estat representat per les super mamis Núria Puertas i Noelia Serra. Gràcies a tots que han dedicat un moment per coneixe'sn i fer la seva aportació.

Fundación Orange

Fundación Orange Nueve de cada diez especialistas veraniegos recomiendan releer las viñetas de #LosLunesAutismo en verano ;-))

La unió fa la força ! Altra nit fantà...

La unió fa la força ! Altra nit fantàstica al Village del Festival de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols amb Quercus i Jarabe de Palo. Ahir ens ha representat els super papis Sonia Muñoz Serrano i Jose M Xampeny.

Gràcies !

Una nit molt especial al Village del ...

Una nit molt especial al Village del Festival de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols on les nostres polseres blaves brillaven des del pols de personas que han volgut demostrar el seu suport a la nostra causa, inclús l'estrella de la nit, el cantant anglès Jamie Cullum. Moltes gràcies a tots ! Thank you Jamie Cullum !

COADI - Consultores del Neurodesarrollo y Diversidad Funcional

COADI - Consultores del Neurodesarrollo y Diversidad Funcional Para los niños no hay lenguas más fáciles o más difíciles: todos pueden adquirir cualquier lengua siguiendo unas etapas muy uniformes.

El lenguaje está en todas partes. No se ha documentado ninguna cultura humana que no tenga lenguaje. Allá donde vayamos, si encontramos dos personas, probablemente estarán hablando una lengua oral o una lengua de signos. En esta exposición se muestra como las personas con TEA no verbal se pueden beneficiar del uso de imágenes para comunicarse.

Berta y Andrea, compañeras de COADI, han participado en la elaboración e investigación para la exposición. Buen trabajo!!! Llegir més ...

Pell de gallina...

Pell de gallina...

Benvolguts, Viu Autisme és una asso...

Benvolguts,

Viu Autisme és una associació sense ànim de lucre, que va nèixer a mitjans del 2012, de l’impuls de famílies que es vam trobar amb la necessitat de sentir-se acollides i recolzades, ja que l’Administració no ens dona aquest suport de forma adequada ni efectiva, la qual cosa ens ha fet passar de ser 5 famílies del Baix Empordà a més de 70 famílies de tota la província de Girona.

Els nostres objectius son:

  • Oferir a les famílies de les persones amb TEA: acollida, informació, recolzament, suport orientació i atenció psicoterapèutica especialitzada.
  • Aconseguir la plena inclusió de les persones amb TEA a tots els àmbits de la societat.
  • Fomentar, organitzar i gestionar actuacions per donar resposta a les necessitats de les persones amb TEA.
  • Recollir i canalitzar les demandes de les famílies per fer-les arribar a l’administració i poder garantir d’aquesta manera la igualtat de drets i d’oportunitats.

Malauradament, molts dels nostres projectes no poden veure la llum per falta de recursos econòmics.

Per això, hem criat un grup a la plataforma TEAMING per aquelles persones que vulguin col.laborar amb nosaltres, fent una aportació d’1€ al mes.

Per accedir al nostre grup i conèixer millor la plataforma: www.teaming.net/viuautisme

Moltes gràcies per avançat.

Fotos dels nens de la nostra associac...

Fotos dels nens de la nostra associació que han participat del Casal del Mar a Sant Feliu de Guíxols. Ha estat una experiència molt positiva, i els nens ho han passat molt bé. Moltes gràcies Força 3 per aceptar el Recte.

Tercer dia al Village del FESTIVAL PO...

Tercer dia al Village del FESTIVAL PORTA FERRADA. Volem reiterar el nostre més sincer agraïment a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i als regidors compromesos amb la nostra Associació.