ca es

Avís legal

Llei de Serveis de la Societat d’Informació

Aquest lloc web es subjecta a les següents condicions d’ús pel que li demanem que les llegeixi atentament. Accedir a aquest lloc web i utilitzar els materials continguts en ell implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions. Utilitza aquesta web i la seva informació amb sentit comú.

En algun cas, la utilització d’algun dels espais o serveis continguts aquí pot estar subjecta a condicions particulars. Llegiu atentament aquestes condicions, la utilització de tals serveis significarà l’acceptació de les condicions particulars que els siguin aplicables.

Ús de Cookies

En www.viuautisme.com ens preocupem per la seva privacitat i fem un ús responsable de les galetes. L’ús d’aquests arxius ens permet millorar la usabilitat del nostre lloc i oferir un millor servei, així com accés a aplicacions o funcionalitats especials.

Que és una galeta ?

Una galeta (o galeta informàtica) és una petita informació enviada per un lloc web i emmagatzemada en el navegador de l’usuari, de manera que el lloc web pot consultar l’activitat prèvia de l’usuari. Llegir més en wikipedia – Galetes.

Galetes d’anàlisi. Aquestes galetes ens permeten obtenir dades anònimes de les visites dels nostres usuaris.Amb elles analitzem l’ús de la web sense concretar dades individuals i s’usen únicament per optimitzar el contingut i el rendiment del nostre web.

Google Analytics Recullen Informació sobre com els usuaris utilitzen la nostra pàgina web. S’inclouen l’adreça IP de l’usuari, detalls de les visites a la nostra pàgina web i la seva procedència. S’empren per analitzar l’ús de la pàgina web per entendre als usuaris que visiten la nostra pàgina web, per tal de millorar-la i millorar així els nostres productes, serveis i activitats. _utma (2 Anys ), _utmb ( 30 minuts ), _utmc ( sessio del navegador ) i _utmz (6 mesos )

La informació és llegida per Google Inc En base al que produeix afegeix informes anònims per a nosaltres.

Més informació ...

Gestionar les galetes en el seu equip

Canviar configuració d’acceptació de cookies, si vols més informació sobre la seva configuració, pots consultar les pàgines web dels diferents navegadors:

Condicions d’ús del web de www.viuautisme.com

Aquest lloc web conté tant materials preparats per www.viuautisme.com com per terceres parteixis i amb fins únicament informatius. El visitant i l’usuari han de tenir en compte que aquests materials poden no reflectir la informació més recent sobre els productes o materials exposats. Així mateix, aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia.

Els enllaços que conté aquest lloc web poden conduir l’usuari a altres llocs ia altres pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals www.viuautisme.com no exerceix cap tipus de control. Viu Autisme no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web, i l’accés a les mateixes a través d’aquest lloc web tampoc implica que www.viuautisme.com recomani o aprovi els seus continguts.

Limitació de responsabilitat

Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc. www.viuautisme.com, els seus col · laboradors, empleats i representants no es responsabilitzen dels errors o omissions que puguin patir els continguts d’aquest lloc web o altres continguts als quals es pugui accedir a través de la mateixa. Tampoc aquests podran ser considerats responsables per qualsevol dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita. www.viuautisme.com vetlla perquè el codi font del seu lloc web estigui absent de línies de programació malignes ( virus ) que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers del visitant o usuari d’aquest lloc web, encara que no pot garantir que tercers ( hackers ) el manipulin sense consentiment. En conseqüència, www.viuautisme.com no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari oa tercers.

Copyright © 2018. Tots els drets reservats

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, entre d’altres : textos, logotips, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa, i els programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat industrial i intel · lectual, titularitat de www.viuautisme.com o, si escau, dels seus llicenciats, que l’usuari d’ aquest lloc web ha de respectar.

En particular, però sense limitar la generalitat de l’ obligació de l’usuari expressada en el paràgraf anterior, queden prohibides la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web, així com del seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa. Aquests actes d’explotació només podran ser realitzats si intervé l’ autorització expressa de www.viuautisme.com i sempre que es faci referència explícita a la titularitat d’aquest dels indicats drets de propietat intel · lectual.

Queda així mateix prohibit descompilar, desacoblar, realitzar enginyeria inversa, subllicenciar o transmetre de qualsevol manera, traduir o realitzar obres derivades dels programes d’ordinador necessaris per al funcionament, accés i utilització d’aquest lloc web i dels serveis en ella continguts, així com realitzar, respecte a tot o part de tals programes, qualssevol dels actes d’explotació referits en el paràgraf anterior. El visitant o usuari del lloc web s’haurà d’abstenir en tot cas de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal · lats o allotjats al servidor.