ca es en

Àrea famílies

CALENDARI ACTIVITATS EN FAMÍLIA

HORARI D'ATENCIÓ

Per qualsevol tipus de consulta, estarem encantats d'estar a la vostra disposició

Programació Juny

us presentem totes les activitats programades pel mes de juny

setmana 1 setmana 2 setmana 3 setmana 4

TALLERS PER A PARES

TROBADA FAMÍLIES 9 DE FEBRER

TROBADA DE FAMÍLIES I ESCOLA DE MARES I PARES

L’intercanvi d’experiències i la necessitat de compartir algunes de les situacions de dificultat però també d’alegria i de superació amb altres pares i mares que estan passant per situacions semblants a la pròpia, està en el cor mateix de VIU AUTISME. Per això s’organitzen trobades periòdiques (mensuals o quinzenals en funció de les necessitats) conduïdes pels professionals de VIU AUTISME (pedagoga i psicòleg), amb suport d’una xarxa de voluntaris que realitzen la tasca de monitoratge dels infants i la preparació i gestió de l’ambient lúdic per als infants, mentre els pares es troben reunits a una de les sales contigües de la seu social de Viu Autisme.

Així mateix, de forma periòdica comptem amb un seguit de professionals vinculats a Viu autisme, per mirar de donar resposta a varis dubtes i qüestions: ajudes econòmiques, noves teràpies, polítiques educatives, investigació, etc. Son professionals dels àmbits del treball social, l’educació, la salut, etc.

cinefòrum

Els divendres a les 19h es visionarà un capítol d'una sèrie que tracta sobre l'autisme a l'adolescència i es parlarà sobre les diferents situacions que es plantegen.

cine fòrum