ca es en

Atenció a persones amb TEA

ELS ANIMALS

ELS ANIMALS

ASSOCIACIÓ

ASSOCIACIÓ 1

BUSQUEM

BUSQUEM

CLASSIFICACIÓ

CLASSIFICACIÓ 1

FORMES

FORMES

QUÈ es fa a l'acció?

Què es fa? 1 què es fa? 2

SERVEI ESPECÍFIC DE REFORÇ ESCOLAR

VOCALS

VOCALS

PATI OBERT

Aquest estiu a Viu Autisme... TARDES DE PATI OBERT, vine a passar una gran estona de joc amb activitats molt especials. RECORDEU: obert a tothom!

acampada

Casal del mar 2018

Aquest estiu tornem a oferir als infants i adolsecents activitats esportives al mar (vela, windsurf, padel surf, kayak, etc), en un espai segur i preparat a on poden practicar els esports. També s'ofereix als infants i adolsecents un espaia la sorra a on poden experimentar amb tot tipus de material de pintura, fusteria, elements de psicomotricitat, etc. Aquesta activitat es porta a terme amb la col•laboració dels professionals de Viu Autisme que ofereixen suport i assessorament quan és necessai a l'equip de monitors. Des d'aquí el nostre agraïment i felicitacions a tot l’equip de Força 3 que ens ha acollit i han sabut guanyar-se la confiança de nens i famílies.

casalmar2018

TEAprenem

Projecte adreçat a infants i joves amb TEA que assisteixen a centres escolars ordinaris i que degut a les seves característiques requereixen d'un suport social i educatiu específic i adequat a les necessitats individuals. Es tracta d’un recurs complementari a l’escola i altres recursos i professionals que puguin estar intervenint i amb els que s’estableix comunicació i coordinació, i a on es treballen els continguts, les actituds i les habilitats necessàries per a afavorir els processos d’aprenentatge i de socialització associats. Per aquests motius, la metodologia que s'empra consisteix en l'adequació de les eines de treball a les demandes explícites i/o implícites de cada infant/jove per tal que assoleixi els aprenentatges i coneixements e forma activa i coherent amb les seves necessitats individuals i nivell maduratiu i etapa escolar.

asdfa sdfasdf

ATENCIÓ A FAMÍLIES

Casal Hípic

Aquest any s'sofereix un casal hípic on es realitzen activitats tan activitats amb els cavalls com activitats de caire lúdic. Creiem que a més dels beneficis terapèutics físics i psíquics, el contacte amb el cavall serveix especialment per a desenvolupar aspectes com la comunicació, l’empatia, el respecte, l’autonomia personal o la responsabilitat, entre altres competències personals. Aquesta activitat s’ha portat a a terme amb la col•laboració dels professionals de Viu Autisme, que acompanyen els infants durant les activitats, oferint suport i assessorament als monitors del casal hípic Can Garrofa quan sigui necessari.

Casal hípic

DANSA EN FAMÍLIA

Activitat on es treballa el moviment del cos en família.

dansa en família

ACTIVITAT AQUÀTICA

Es porta a terme un cop per setmana a la piscina la Corxera de Sant Feliu de Guíxols. L’activitat està pensada pels infants i joves amb TEA però també per a les seves famílies: pare, mare, familiars i inclús germans. L'objectiu d'aquestes sessions és, per una banda, aprendre a seguir les pautes del monitor especialitzat, a millorar la interacció i adquirir les habilitats necessàries dins el medi aquàtic i per l’altra, passar-s'ho bé amb l’aigua oferint així un espai relaxat on famílies i infants puguin gaudir conjuntament. Està previst iniciar aquesta activitat també a piscines d’altres poblacions.

Musico terapia

vegada a la setmana es realitza aquesta activitat on a través de les experiències musicals que, dins un procés interpersonal, planteja objectius terapèutics per promoure canvis i cobrir necessitats físiques, cognitives, socials i emocionals. Les activitats relacionades amb la música i la expressió corporal afavoreixen el desenvolupament dels diferents canals de recepció d’informació i de comunicació i representen una forma d’experimentació i de manifestació d’emocions.

Casal del Mar

Aquest any 2017 s’ha posat en marxa, com a “prova pilot” un casal amb la col•laboració amb l’Escola de Vela amb base a Sant Feliu de Guíxols Força 3 i tot el seu equip. Nens i joves amb TEA han pogut gaudir dels beneficis que aporta el contacte amb el mar i els esports aquàtics en un context inigualable. Es realitzen tot tipus de activitats en el medi aquàtic, en un espai segur i preparat a on els petits poden experimentar, a més de amb el material per a realitzar els esports (vela, windsurf, padel surf, kayak, etc.) sota la supervisió de monitors experimentats, amb tot tipus de material de pintura, fusteria, elements de psicomotricitat, etc. Aquesta activitat s’ha portat a a terme amb la col•laboració dels professionals de Viu Autisme, que han acompanyat als petits durant les activitats, oferint suport i assessorament als monitors de Força 3, quan ha set necessari. Des d’aquí, el nostre agraïment i felicitacions a tot l’equip de Força 3 que ens ha acollit i han sabut guanyar-se la confiança de nens i famílies.