top of page

/

/

​Àrea famílies

trobada.jpeg
sortida.jpeg

SORTIM EN FAMÍLIA

Les famílies, juntament amb col·laboració de l'equip tècnic de Viu Autisme, organitzen excursions i sortides. Aquestes activats permeten establir relacions amb la resta de famílies, així com esdevenir un espai de socialització tant de les famílies com de les pròpies persones amb TEA. També suposen una bona oportunitat per conèixer altres maneres d'actuar davant situacions quotidianes.

TROBADES DE FAMÍLIES

L'intercanvi d'experiències i la necessitat de compartir algunes situacions de dificultat però també d'alegria i de superació amb altres famílies que estan passant per situacions semblants a la pròpia, està al cor mateix de Viu Autisme. Per això mateix s'organitzen trobades mensuals conduïdes pels professionals de Viu Autisme, amb suport d'una xarxa de voluntaris que realitzen la tasca de monitoratge dels infants i la preparació i gestió de l'ambient lúdic per als infants, mentre els pares es troben reunits a una de les sales contigües. 

Si vols obtenir més informació i reservar la teva plaça, clica aquí.

trobada.jpeg
Grupo de estudio

SUPORT I ORIENTACIÓ

Espai personalitzat i adaptat a cada família per facilitar informació, assessorament i resoldre qüestions relacionades amb el TEA. Aquest espai té com a finalitat acompanyar i orientar a les famílies en tots els processos, així com facilitar informació sobre recursos disponibles.

PROJECTE DE MENTORIA

PROJECTE DE MENTORIA

Aquest projecte consisteix en oferir una família mentora a una família a qui li acaben de donar un diagnòstic. Aquesta família mentora ha de ser escollida pels professionals, ja que ha de poder acompanyar en tots els processos als quals s’enfronti la família en qüestió. La família mentora serà escollida pel professional, dins de la borsa de famílies que s'hagin ofert amb anterioritat i que tinguin disposició per fer la seva tasca d'acompanyant. 

Mujeres junto al agua
teactiu .jpeg

PROJECTE ​SÓC TEACTIU

  • AL DOMICILI 

Viu Autisme es desplaça de manera períodica al domicili de l'infant per treballar conjuntament amb els membres de la família aquelles àrees que presenten més dificultat. 

 

  • A L'ESCOLA 

Viu Autisme es desplaça a les escoles per fer un acompanyament a l'escolarització dels infants i joves amb TEA, aportant eines i estratègies als professionals. 

 

  • ESPAIS EXTRAESCOLARS

Viu Autisme es desplaça als espais extraescolars de l'infant per tal de donar eines i estratègies als professionals i fer-ne un seguiment

bottom of page